Prikaži još događanja
Fuzija Kvarnera u Villi Ariston
21.11.2016.
- 23.11.2016.
/
Opatija
Restoran Ariston organizira susret kuhara, chefova renomiranih restorana sa juga Italije i profesora poznate talijanske škole “Boscolo Etoile Academy” iz Tuscanie, uz vodstvo chefa Roberta Benzie sa kuharima (Dean Dobrec i Marko Mandek) u tri tematski različite večeri:
21.11. “Obronci Kvarnera” u 7 slijedova
uz pratnju vina vinskog podruma Stina sa Brača i Gracin iz Primoštena
440,00 kn
22.11. “Fuzija Kvarnera i talijanskog juga” u 7 slijedova
uz zvuke mandoline, pod vodstvom talijanskih chefova uz pratnju vina podruma obitelji Korak, Tomac i Šember sa Plešivice
440,00 kn
23.11. Finger food večer uz druženje s kuharima
Pjenušci Tomac i pjenušci Šember (Plešivica)
Vina Damjanić iz Istre i Vina Korak sa Plešivice
150,00 kn
Felice la Forgia, chef
(Hotel Mercure, Bari)
Profesor kuharske škole “Boscolo Etiole Academy”
Član nacionalne udruge kuhara
Ambasador talijanske kuhinje u Japanu
Stefano Gatto, chef
(Restoran Il Moletto, Capo Comino, Sardinia)
Stručnjak u pripremanju jela od tune
Mario Gullo, chef
(Restoran Mamma Santina, Salina, Isole Eoile)
Maurizzio Conseca, chef
(400 il Ristorantino, Corigliano d’Otranto, Lecce)
Stručnjak za japansku kuhinju i sushi
* Sudjelovanje u večeri samo sa pozivnicama